TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN ZİYARETİ 9 Ağustos 2018

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu olarak, Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan makamında ziyaret edildi ve Bakanımıza, Derneğimiz hakkında bilgi verilerek sektörümüzün sorunları aktarıldı. Görüşmeye Başkan Yardımcımız Toygar Narbay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fahrettin Akaydın, İsa Dal, Müslim Yıldız ve Sami Kariyo ile Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman katıldı. Başkanımız Hadi Karasu, Bakanımızın yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek hediyemizi kendisine takdim etti.

Toplantıda, sektöre sağlanan teşvik ve desteklerin konsolide edilip sade ve daha effectif hale getirilmesinin gerekliliği, bazı önemli hammaddelerin ithalatında yaşanan sıkıntılar, kıdem tazminatı, ihracat finansmanı ( Eximbank, KGF), markaların ve perakende sektörünün sıkıntıları gibi hazır giyim ve tekstil endüstrisinin önemli gündem maddeleri görüşüldü.

By |2018-11-29T15:28:28+03:00Kasım 20th, 2018|Resmi Kurumlarla Olan İlişkiler 2018|TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN ZİYARETİ 9 Ağustos 2018 için yorumlar kapalı