Lectra Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Harari’nin Türkiye Ziyareti 15 Eylül 2022

Glengo Lectra Teknoloji’nin ev sahipliğinde, Lectra Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Daniel Harari’nin de katılımı ile Türkiye hazır giyim sanayinin önde gelen liderleri 15 Eylül 2022 tarihinde İstanbul’da bir araya geldi.

Bu özel buluşmada yer alan, Türkiye Hazır Giyim Sanayicileri Derneği eş başkanı Sanem Dikmen’in katılımcıların ortak noktalarını, endüstrinin paydaşları olarak karşılaşılan benzer zorlukların altına çizerek, yaşanılan ekonomik türbülansların endüstriye olan etkisini, bu tür yenilikçi birleşimlerin bu zorlu süreçleri yönetmede sektöre büyük katkılar sunacağını belirtti.” Ülkemizin ekonomik kalkınması ve şirketlerimizin bu dönemde ayakta kalarak büyümesi, sanayimizin her alanda değişen koşullara uyumlanması ve ihracat gücünü artırmasında birlikte hareket almanın önemi büyük” diye belirtti.

Son olarak TGSD eski başkanlarından Hadi Karasu, özellikle pandemi sonrasında böylesine önemli buluşmaların önemini vurgulayarak, bu tür buluşmaların sektör adına çok değerli olduğunun altını çizdi.

Pandemi süreciyle birlikte, zaruri bir şekilde ara verilen ancak düzenlediği bu etkinlikle yüz yüze iletişim fırsatı sunan, sektörün ulusal ve uluslararası arenadaki önderlerini İstanbul’da ağırlayan Glengo Lectra Teknoloji, varolan paydaş ilişkilerinde sektör buluşmalarının önemini bir kez daha hatırlatarak katılımcılardan tam not aldı.

By |2022-09-22T11:13:12+03:00Eylül 22nd, 2022|Uluslararası İlişkiler 2022|Lectra Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Harari’nin Türkiye Ziyareti 15 Eylül 2022 için yorumlar kapalı