TGSD – EHKİB ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI (İZMİR) 2 Temmuz 2018

İzmir ziyaretimizin son programında, 2 Temmuz 2018 tarihinde Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ile birlikte ortak Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdik. TGSD Başkanı Hadi Karasu ile EHKİB Başkanı Recep Burak Sertbaş yönetiminde düzenlenen toplantımızda, EGSD Başkanı Atınç Abay ve iki kurumun Yönetim Kurulu Üyelerinin geniş katılımıyla, Çalışma Grupları ve Komitelerinin faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve kurumlar arası iş birliği imkanları değerlendirildi. Ekonomi Danışmanımız Dr. Can Fuat Gürlesel aylık ekonomik veriler ve değerlendirmeleri içeren sunumunu paylaştı ve aylık ihracat rakamları değerlendirildi.

Toplantının ev sahipliği ve koordinasyonu için TGSD Başkan Yardımcısı Toygar Narbay’a ve misafirperverlikleri için EHKİB Başkanı Recep Burak Sertbaş ve tüm Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

By |2018-11-20T12:31:53+03:00Kasım 20th, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2018|TGSD – EHKİB ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI (İZMİR) 2 Temmuz 2018 için yorumlar kapalı