DEİK İFTAR YEMEĞİ 20 Haziran 2017

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) iftar yemeği, T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin teşrifleriyle, 20 Haziran 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. Yabancı ülke diplomatik misyon temsilcileri, yabancı ülke ticaret müşavirleri, DEİK Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, DEİK Kurucu Kurum Başkanları, İş Konsey Başkanları ile DEİK/DTİK Bölge Komite Başkanları ve DEİK üye firmalarının temsilcileri ‘Paylaşmak Önemsemektir’ teması ile gerçekleştirilen DEİK’in iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar davetinde konuşan T.C Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rahmetli Özal tarafından kurdurulan DEİK’in ‘hafıza’ ve ‘akıl’ özelliklerine vurgu yaptı; organizasyonel yapısı ile 31 yıldan bugüne, Türk özel sektörünün dış ekonomik ilişkilerinin gelişmesinde hizmet eden çok değerli kuruluşlardan biri olduğunu söyledi. DEİK mensubu iş insanlarının, Türkiye’nin kıtalara yayılan ekonomik gücü ve güveninin taşıyıcı platformu olduğunu vurgulayan Bakan Zeybekci, DEİK çerçevesinde yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, Ramazan ayının bereket, hoşgörü, paylaşma ve toplumun farklı kesimlerinin birbirini anlama ve kucaklama ayı olduğunu belirterek, paylaşmanın da aslında önemsemek olduğunun altını çizdi. Derneğimizi temsilen iftar davetine Başkanımız Şeref Fayat ve Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman katıldı.

By |2018-09-21T08:29:00+03:00Eylül 21st, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2017|DEİK İFTAR YEMEĞİ 20 Haziran 2017 için yorumlar kapalı