BMD – YURT DIŞI AÇILIM TOPLANTISI’NA KATILIM 11 Nisan 2018

Birleşmiş Markalar Derneği ve Alkaş Perakende iş birliğiyle 11 Nisan 2018’de InterContinental İstanbul Otel’de düzenlenen Yurt Dışı Açılım Toplantısı’nda 15 konuşmacı, 95 marka ve 186 katılımcı bir araya geldi. Toplantıya Derneğimizi temsilen Başkanımız Hadi Karasu ve Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman katıldı.

Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, yaptığı açılış konuşmasında döviz kuruna bağlı olarak artan kira maliyetlerine dikkat çekti. Markalarımızın Yurt Dışı Başarı Hikayeleri Oturumunda ise Yönetim Kurulu Üyemiz Cüneyt Yavuz Mavi’nin global Türk markası olarak başarı yolculuğundan bahsetti. Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Ticaret Konsolosu Huang Songfeng ile Güney Afrika Türkiye Büyükelçisi Pule Isaac Malefane de Çin ve Güney Afrika’daki yatırım fırsatlarını katılımcılar ile paylaştı. Melda Yücel’in operatörlüğünü üstlendiği Patron Gözüyle Yurt Dışı Fırsatları panelinde konuşmacılar arasında yer alan Yönetim Kurulu Üyemiz Sami Kariyo, markalara Türkiye’de kendi sistemlerini ve operasyonlarını sağlamlaştırmadan yurt dışına açılmamak konusunda önerilerde bulundu. Yurt dışı pazarlardaki başarılarını artırmayı hedefleyen markalar, her oturum sonrasında kendilerine yöneltilen oylama soruları ile öngörülerini paylaştı.

By |2018-09-26T10:59:45+03:00Eylül 19th, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2018|BMD – YURT DIŞI AÇILIM TOPLANTISI’NA KATILIM 11 Nisan 2018 için yorumlar kapalı