TGSD – EHKİB ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI (İSTANBUL) 13 Ağustos 2018

Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Genç ev sahipliğinde İstanbul’da Four Seasons Hotel’de gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantımızda, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş, değerli Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Sekreterlik ekibini misafir ettik.

Toplantı, TGSD Ekonomi Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel’in ekonomik değerlendirmeler sunumu ile başladı. Ardından, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği ile Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığında kurulmuş, şirketleşme süreci tamamlanmış ve temel olarak Türkiye’nin geleneksel tekstilden katma değeri yüksek “Teknik Tekstiller” alanına geçmesine katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerine devam eden Teknik Tekstiller Araştırma ve Uygulama Merkezi (TEKSMER) hakkında EİB Genel Sekreteri Cumhur İşbırakmaz’ın bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Ülkemizdeki tekstil mühendisliğinin algısının geliştirilmesi amacıyla EİB tarafından yürütülen çalışmalar ve TGSD Çalışma Grupları ve Faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme konu başlıklı gündem maddeleri üzerinden fikir alışverişi yapıldı ve ilgili kararlar alındı.

By |2018-11-20T12:35:48+03:00Kasım 20th, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2018|TGSD – EHKİB ORTAK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI (İSTANBUL) 13 Ağustos 2018 için yorumlar kapalı