ANKARA ZİYARETLERİMİZ 02 Mart 2017

T.C. Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel, Başkan Yardımcılarımız Toygar Narbay, Ramazan Kaya ve Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman tarafından 02 Mart 2017 tarihinde Ankara’daki makamında ziyaret edildi. Toplantıda, Derneğimizin yürüttüğü Nitelikli Üretici Sertifika Programı projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve Müsteşarımız, Ekonomi Bakanlığı olarak Derneğimizin üzerinde çalışmasını istediği konular ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ayrıca, Devlet desteklerinin üyelere anlatılması noktasında Bakanlık olarak eğitim vermeye hazır olduklarını belirtti.

Aynı gün içerisinde, İthalat Genel Müdürlüğü, İhracat Genel Müdürlüğü, Tekstil Daire Başkanlığı, AB Genel Müdürlüğü, Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü de Dernek Yöneticilerimiz tarafından ziyaret edildi. Ziyaret edilen tüm Bakanlık yetkililerine TGSD’nin üyeleri için gerçekleştirdiği etkinlikler, projeler ve faaliyetler ile ilgili detaylı bilgi verildi. Bakanlık Yetkilileri de TGSD üyelerine yönelik bilgilendirme toplantıları, eğitim toplantıları, sektörden gelen geri bildirimlerin aktarılacağı toplantılar yapmaya hazır olduklarını belirtti.

By |2018-09-24T11:08:13+03:00Eylül 24th, 2018|Resmi Kurumlarla Olan İlişkiler 2017|ANKARA ZİYARETLERİMİZ 02 Mart 2017 için yorumlar kapalı