ANITKABİR ZİYARETİ 03 Ekim 2017

Yönetim Kurulu Başkanımız Şeref Fayat, Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Genç ve Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman, 03 Ekim 2017 tarihinde Anıtkabir’i ziyaret etmişlerdir.  Anıtkabir ziyaretinde, TGSD adına hazırlanan çelenk, tören merasimi ile takdim edilmiştir. Saygı duruşunun hemen ardından Başkanımız Şeref Fayat, Anıtkabir Anı Defteri’ne yazdığı not ile defteri imzalamıştır.

Başkanımızın Anı Defteri’ndeki Mesajı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Yüce Atatürk,

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin Başkanı olarak heyecan ve gururla huzurlarındayım. Bize emanet ettiğin bu güzel vatanı, muasır medeniyetler mertebesine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Adında ülkemizin adını taşıyan “Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği” olarak hedefimiz, açtığın yolda Türkiye’nin kalkınması ve dünyanın en gelişmiş ve çağdaş ülkelerinden biri olmaktır. Sektörümüz ve sektörümüzde faaliyet gösteren tüm üyelerimizin en büyük rehberi, yılmaz karakterin, devrimlerin ve zaferlerindir. Türkiye Giyim Sanayicileri her zaman izindedir. Rahat uyu. Ne mutlu Türküm diyene.”

By |2018-09-27T11:19:18+03:00Eylül 24th, 2018|Resmi Kurumlarla Olan İlişkiler 2017|ANITKABİR ZİYARETİ 03 Ekim 2017 için yorumlar kapalı