İSTANBUL SANAYİ ODASI İŞTİARE TOPLANTISI 31 EKİM 2016

 Hazır giyim, tekstil, deri ve ayakkabı sektörlerimiz sanayimizin lokomotif sektörleri arasında yer almaktadır. Bu sektörlerimiz; sağladıkları istihdam, oluşturdukları katma değer ve gerçekleştirdikleri yüksek ihracat ile ekonomimize çok önemli katkıda bulunmaktadır. Son günlerde, özellikle uluslararası basında çıkan Suriyeli çocuk işçilerin çalıştırıldığına yönelik haberler sektörlerimizi ve ülkemizin imajını olumsuz etkilemektedir.

Başta Suriyeli çocuk işçiler olmak üzere sektörlerimizin yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini ele almak üzere, İstanbul Sanayi Odası bünyesindeki ilgili meslek komitelerimiz ve sektör kuruluşlarının katılımı ile İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın İrfan Özhamaratlı’nın başkanlığında 31 Ekim 2016 tarihinde istişare toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’ ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Şeref Fayat ve Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman katılım gösterdiler.

By |2018-09-26T12:53:21+03:00Eylül 21st, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2016|İSTANBUL SANAYİ ODASI İŞTİARE TOPLANTISI 31 EKİM 2016 için yorumlar kapalı