DENİB HAZIR GİYİM ve TEKSTİL SEKTÖRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI, 6. EV ve PLAJ GİYİM TASARIM YARIŞMASI KATILIMI 24 Şubat 2018

T.C. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin başkanlığında, DENİB ev sahipliğinde 24 Şubat 2018 tarihinde Denizli’de Tekstil ve Hazır Giyim Sektörleri İstişare Toplantısı gerçekleşti. Türkiye’nin tekstil ve hazır giyim sektörlerinin önde gelen birlik ve kurumlarının başkanları ve temsilcilerinin katılım sağladığı toplantıda, Derneğimizi Başkanımız Hadi Karasu temsil etti.

2017 yılında artış trendi yakalayan ve performansını 2018 yılında da güçlü bir şekilde devam ettiren tekstil ve hazır giyim sektörlerinde yaşanan gelişmelerin ele alındığı toplantıda, Başkanımız Hadi Karasu da hazır giyim sektörü hakkında değerlendirmelerde bulunarak görüş ve önerilerini katılımcılar ile paylaştı.

24 Şubat 2018 akşamı ise, DENİB tarafından markalaşmaya dikkat çekmek, sektöre genç ve yaratıcı tasarımcılar kazandırmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl “3D-REAMS” temasıyla altıncısı yapılan Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’na Başkanımız Hadi Karasu, Yönetim Kurulu Üyemiz İsa Dal ile birlikte katıldı.

Yarışmada finale kalan tasarımcıların eserleri, ünlü mankenlerin yer aldığı defilede sergilendi. Üyemiz Moda Tasarımcısı Atıl Kutoğlu’nun da yer aldığı jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu Gülhan Ateş birinci, Melike Dolan ikinci, Şilan Göker üçüncü oldu, Abdul Cihat Sünbül de jüri özel ödülüne layık görüldü. Finale kalan yarışmacılara ödüllerinin verildiği törene, Başkanımız Hadi Karasu da katıldı.

By |2018-09-27T11:08:18+03:00Eylül 20th, 2018|Resmi Kurumlarla Olan İlişkiler 2018|DENİB HAZIR GİYİM ve TEKSTİL SEKTÖRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI, 6. EV ve PLAJ GİYİM TASARIM YARIŞMASI KATILIMI 24 Şubat 2018 için yorumlar kapalı