TRİSAD ZİYARETİMİZ 18 Nisan 2018

18 Nisan 2018

TGSD olarak, Türkiye Triko Sanayicileri Derneği’nin yeni dönem Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere 18 Nisan 2018 tarihinde Başkan Mustafa Balkuv’u ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni ziyaret ettik. Ziyarete Başkanımız Hadi Karasu, Başkan Yardımcılarımız Murat Aydın ve Cevdet Karahasanoğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Ümit Özüren, Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Burcu Öztürk katıldı.

Görüşmemizde, TRİSAD Başkanı Mustafa Balkuv sektör adına özellikle eğitim alanında yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. Görüşmeye katılan Giyimkent Kooperatifi Başkanı Muzaffer Cevizli ise, Giyimkent hakkında bilgi paylaştı, TGSD ile birlikte ortak proje geliştirilebileceğini ve bu konuda desteğimizden memnuniyet duyacağını vurguladı.

Başkanımız Hadi Karasu, Derneğimiz, 11. İstanbul Moda Konferansı, Mentoring Projemiz, yurt dışı ziyaret planlarımız, geliştirdiğimiz proje ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulundu. Başkanımız dernekler arasında dayanışma içinde çalışmak, birlik ve beraberlik sağlamak ve ortak projeler geliştirmek için TGSD olarak her türlü desteği verebileceğimizi belirterek iş birliğine sıcak baktığının altını çizdi.

By |2018-09-26T12:13:57+03:00Eylül 19th, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2018|TRİSAD ZİYARETİMİZ 18 Nisan 2018 için yorumlar kapalı