TGSD – TEXTILWIRTSCHAFT GÖRÜŞMESİ 07 Şubat 2018

09 Kasım 2017 tarihinde TGSD Yönetim Kurulu üyeleri ve TextilWirtschaft arasında gerçekleştirilen birinci toplantıda kararlaştırıldığı üzere TextilWirtschaft Yayın Direktörü Christian Heinrici ile derneğimiz ile ilişkileri canlandırmak ve iş birliği önerileri konuşmak için tekrar bir araya gelindi. TGSD Yönetim Kurulu Üyesi Servet Karaalioğlu ve Dış İlişkiler Sorumlusu Fatih Uyar, Christian Heinrici’nin bir araya geldiği toplantıda Bay Heinrici son dönemde Almanya Türkiye ilişkilerinin iyi yönde ilerlediğini ve sanayi temsilcilerinin bu konuda önemli başarısı olduğunu belirtti.

TGSD’nin mayıs ayında yapılması planlanan Almanya seyahati hakkında bilgi verildi, detaylar netleştiğinde kendisi ile paylaşarak haber konusunda destek isteyebileceğimiz iletildi. Bay Heinrici TextilWirtschaft olarak yıl boyunca düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. 2-3 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın önde gelen CEO’larının katılacağı bir etkinlik düzenleyeceklerini, derneğimizin Almanya ziyareti bu tarihlere denk gelirse birleştirilebileceği belirtildi. Almanya ziyaretinde kendilerinin de ziyaret edilebileceği konuşuldu.

By |2018-09-25T13:42:35+03:00Eylül 19th, 2018|Uluslararası İlişkiler 2018|TGSD – TEXTILWIRTSCHAFT GÖRÜŞMESİ 07 Şubat 2018 için yorumlar kapalı