MÜSİAD TEKSTİL ve DERİ SEKTÖR KURULU TÜRKİYE İSTİŞARE TOPLANTISI KATILIMI 17 Şubat 2018

MÜSİAD Tekstil ve Deri Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Bursa Şubesi ev sahipliğinde 17 Şubat 2018 Cumartesi günü “Tekstil ve Deride Dönüşüm” ana temalı Türkiye İstişare Toplantısı düzenlendi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekstil ve Deri Sektör Kurulu tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Tekstil ve Deride Dönüşüm” ana temasıyla düzenlenen Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Türkiye İstişare Toplantısı’na; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten ve Muhammed Müfit Aydın, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ve Türkiye’nin birçok ilinden tekstil sektörü temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından geçilen ve MÜSİAD Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Başkanı Mehmet Şahin’in moderatörlüğünü yaptığı oturuma; Forelli Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alkan, Moda Tasarımcıları Derneği Başkan Yardımcısı Niyazi Erdoğan ve Tekstil Mühendisi Prof. Dr. Çetin Erdoğan ve Derneğimizi temsilen Başkan Yardımcımız Toygar Narbay katılım sağlayarak tekstil sektörünün durumu ve geleceği hakkında görüş ve önerilerini dile getirdiler.

By |2018-09-26T12:21:18+03:00Eylül 19th, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2018|MÜSİAD TEKSTİL ve DERİ SEKTÖR KURULU TÜRKİYE İSTİŞARE TOPLANTISI KATILIMI 17 Şubat 2018 için yorumlar kapalı