2018 TRİSAD YÖNETİM KURULU’NUN TGSD YENİ DÖNEM YÖNETİM KURULU’NU ZİYARETİ 08 Ocak 2018

TRİSAD Başkanı Mustafa Balkuv, kendini ve firmasını Yönetim Kurulu Üyelerimize tanıtıp Derneğinin çalışmalarından kısaca bahsederek toplantıya başladı. TRİSAD, sektörde Türkiye ibaresini TGSD gibi taşıyan ikinci dernek olarak 24 yıldır sektörde faaliyet gösteren en eski STK’lardan biridir. TRİSAD’ın temsil ettiği triko sektörünü hazır giyim ihracatının yaklaşık %10’u kadar (2 milyar dolar) ihracat gerçekleştirmektedir.

Mustafa Balkuv, Türkiye’de toplam 3850 meslek lisesi olduğu bilgisini de paylaşarak kuruluş ve yönetimini kendilerinin gerçekleştirdiği tek tematik meslek lisesi olan TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile eğitim sektöründe de aktif olarak görev aldıklarını belirtti. Ayrıca dernek üyelerine ücretsiz olarak desen bilgisayar eğitimi imkanı sağladıklarını da sözlerine ekledi. Dernek hakkında bilgi verdikten sonra ziyarete gelen üyeler tek tek kendilerini ve firmalarını tanıttılar, sonrasında TGSD Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri de kendileri hakkında bilgi verdiler.

TRİSAD Yönetimi olarak yeni dönem Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Mustafa Balkuv, 24 yıldır kurumlar arası devam eden dostluk ve ortak çalışma geleneğini bu dönem daha da yukarılara taşıyacağımızı nazik bir şekilde belirtti. TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yeni yönetimi davet etti ve birlikte yapılabilecek iş birliği önerilerine açık olduğunu ekledi. Başkanımız Hadi Karasu, herkesin marka yaratmasının şart olmadığını ama markalı üretime geçişin çok önemli olduğunun altını çizerek markalı üretici sayısını artırmamız gerektiğini belirtti. Buna ek olarak, TRİSAD Başkanı ve yönetimine özellikle Meslek Lisesi çalışmalarını çok takdir ettiğini söyledi ve üyelerimize fayda sağlayabilecek her türlü proje önerisine Dernek Yönetimi olarak sıcak baktığımızı vurguladı.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Hadi Karasu, Başkan Yardımcılarımız Murat Aydın ve Ramazan Kaya ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ümit Özüren ve Mustafa Laçin ile Genel Sekreterimiz Ülkem Genç Yaman ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Burcu Öztürk katıldı.

By |2018-09-26T12:12:56+03:00Eylül 19th, 2018|Birlik, Oda, Dernek ve STK İlişkiler 2018|2018 TRİSAD YÖNETİM KURULU’NUN TGSD YENİ DÖNEM YÖNETİM KURULU’NU ZİYARETİ 08 Ocak 2018 için yorumlar kapalı